Aanbod

Bijna 40% van de medewerkers in Nederland geeft aan hun potentieel niet optimaal te kunnen benutten binnen de organisatie waar ze werken. Zonde! Moving Talent helpt het potentieel van uw medewerkers én dat van uw organisatie maximaal vrij te maken. We maken hierbij gebruik van een breed pallet aan interventies. Iedere organisatie is weer anders en dat vraagt om een op maat gesneden aanpak.

 

Advies

Moving Talent heeft diepgaande expertise in huis op de verschillende gebieden binnen een organisatie. Hiermee zijn we in staat om complete verbeterprogramma’s samen te stellen die gericht zijn op het optimaal laten functioneren van medewerkers, teams en de organisatie als geheel.

 

Workshops

Moving Talent biedt een aantal workshops aan die echt iets in beweging zetten.  

 

  • Vitaliteitsworkshop medewerkers (kleine veranderingen, groot resultaat!)
  • Pitstopsessies voor teams (zijn we nog wel goed bezig of kan het ook anders?)
  • De efficiënte organisatie (zijn we wel slim bezig?)

Teamsessies

Bewustwording bij medewerkers is een belangrijk onderdeel binnen onze programma’s. Om dit te creëren, biedt Moving Talent diverse themasessies aan die worden gegeven door experts op verschillende gebieden. Daarnaast is het ook mogelijk om hier topsporters bij te betrekken.

 

  • Mentale veerkracht
  • Eet jezelf gezond
  • Energie boost

Training Vitaal Leiderschap

Leidinggevenden hebben een cruciale rol binnen de organisatie. Moving Talent heeft speciaal voor leidinggevenden een training samengesteld die impact maakt en bovendien duurzaam is.

Onze leiderschapstrainingen beginnen met kennis over het brein. Hoe kan het brein jou en anderen beïnvloeden en hoe kun jij je brein beïnvloeden? Door hiermee te oefenen kun je werken aan jouw mindset en dat van anderen. Tijdens deze training wordt een introductie gegeven op neuroleiderschap. Voor effectief leiderschap is het daarnaast belangrijk zelf het goede voorbeeld te zijn. Is de leidinggevende zich bewust van zijn of haar eigen functioneren. En hoe pas je effectief leiderschap toe in de praktijk? Hoe ga je de dialoog aan met medewerkers en hoe krijg je ze in beweging? Hoe creëer je een veilige omgeving? Allemaal vragen die tijdens deze training de revue passeren.

 

Coaching

Moving Talent heeft een uitgebreid netwerk van coaches die tijdens trajecten op verschillende niveau’s kunnen worden ingezet, van loopbaan coaching tot executive coaching.